Navigation
Kurv 0 varer for DKK 0.00

Indkøbskurven er tom.

Apple Magic trådløst tastatur

‹Return to Previous Page
Beskrivelse

Beskrivelse

Generelt
EnhedstypeTastatur
GrænsefladeBluetooth
Indgangsudstyr
Funktion for genvejstastMultimedie
LayoutDansk
TastaturteknologiSaks
Bredde27.9 cm
Dybde11.49 cm
Højde1.09 cm
Vægt231 g
Diverse
Udstyr inkluderetLightning til USB-kabel
Medfølgende programmer & Systemkrav
OS nødvendigApple MacOS X 10.11 eller nyere
Batteri
TypeGenopladelig
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apple Magic trådløst tastatur”

Andre kunder har også set

Havit HV-KB414L Gaming keyboard

Rating:

Til den RGB-glade gamer

Lys spiller en stor rolle inden for gaming, og Havit HV-KB414L får du en utrolig fed lys-effekt på grund af keyboardets semi-transparente opbygning – og så kan du vælge mellem pulserende og konstant lys.

19 anti ghosting keys

Der findes ikke noget værre end problemer med gaming udstyret, og derfor får du selvfølgelig anti ghosting på de mest gængse gaming kombinationer.

12 multimedie keys

Selvom der er tale om et gaming keyboard, kommer Havit HV-KB414L med hele 12 multimedie keys, så du har hurtig adgang til funktioner som play/pause, justering af lydstyrke og meget andet.
DKK 119.00Læs mere

Cooler Master MasterKeys Pro L Tastatur

Cooler Master MasterKeys Pro L - Tastatur - bagbelyst - USB - Nordisk - nøglekontakt: CHERRY MX Brown - sort
DKK 779.00Læs mere

Lenovo Preferred Pro II Tastatur

Lenovo Preferred Pro II - Tastatur - USB - Nordisk - sort
DKK 289.00Læs mere

Havit Gaming Semi Mechanical RGB Keyboard

Entry-level gaming keyboard

Havit HV-KB391L er oplagt til den nystartede gamer, der gerne vil prøve kræfter med et gaming keyboard uden at springe banken.

Mindre larm, mere fokus

Med et semi-mekanisk keyboard får du en gaming oplevelse hen mod et mekanisk keyboard, men du undgår de til tider meget høje tastelyde.

Et keyboard til RGB-glade gamere

Selvom Havit HV-KB391L er et entry-level keyboard, kommer det med justerbar RGB-belysning, som efterhånden er et must for nogle gamere – og er så er det en fed funktion for de nye gamere, der måske starter op med deres første rigtige gaming keyboard.
DKK 219.00Læs mere

Cooler Master Devastator 3 Tastatur- og mus-sæt Gummitrykknap 7 farver

Cooler Master Devastator 3 - Tastatur og mus-sæt - bagbelyst - USB - Pan nordisk - sort
DKK 319.00Læs mere

Logitech MK540 Advanced trådløst tastatur og mus-sæt

MK540 Advanced er et trådløst sæt bestående af det populære tastatur og den velkendte mus der begge er designet med præcision, komfort og pålidelighed i tankerne. Tastaturet er i fuld størrelse, og den afrundede mus ligger perfekt i både venstre og højre hånd.

Hurtig tilslutning

Nem tilslutning af tastaturet og musen ved hjælp af den lillebitte Logitech Unifying USB-modtager. Du får en stabil, krypteret trådløs forbindelse stort set uden forsinkelser og signaludfald og med en rækkevidde på op til 10 meter.

Det velkendte gode anslag

Tasterne er optimeret til præcision og lavt støjniveau. Dine fingre vil føle sig hjemme så snart du placerer dem på de velkendte taster med det klassiske layout. Håndledsstøtten vil sammen med de justerbare ben gøre det muligt altid at finde den mest behagelige arbejdsstilling.

Komfortabel mus med runde former

Den afrundede form og den bløde gummibelægning på siderne gør at den trådløse mus ligger perfekt i både venstre og højre hånd. Musen er samtidig præcis og nøjagtig så du altid har fuld kontrol.

Produktivitet lige ved hånden

De praktiske genvejsknapper giver dig direkte adgang til medier, lommeregner og funktioner til batterikontrol. De foruddefinerede Fn-taster kan endda tilpasses i Logitech Options til dine specifikke behov.

Pålidelig og problemfri

Du skal først sætte nye batterier i tastaturet efter 36 måneder, og musen har batteri til 18 måneder. Tastaturet er vandafvisende og kan tåle væskespild på op til 60 ml, og symbolerne på tasterne er slidstærke så de forbliver friske og synlige i lang tid.
DKK 449.00Tilføj til kurv

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus trådløst tastatur

Designet til betjening mens du slapper af

Underholdning fra pc til tv skal ikke være hårdt arbejde. Læn dig tilbage, og naviger på din tv-tilsluttede computer mens du slapper af i sofaen

Indbygget trådløst tastatur med pegefelt

Du kan betjene underholdningen fra pc til tv uden problemer og uden besværet med separat tastatur og mus.Behagelige, stille taster og et stort pegefelt (3,5") gør det nemt at navigere

10 meters (33 fod) trådløs rækkevidde

Se video, surf på internettet, chat med vennerne og meget mere uden forstyrrende forsinkelser og afbrydelser. Hurtig, problemfri forbindelse selv i store rum. Den trådløse rækkevidde kan variere afhængigt af omgivelserne og computerens konfiguration

Tv-tastatur der er brugbart til medier

Du bliver med det samme glad for at bruge K400 Plus. Layoutet er designet til mediebetjening mens du slapper af. Der er nem adgang til volumenknapper og piletaster. Med den anden venstreklikknap kan du navigere og foretage valg med to hænder. Genveje til Windows - og Android -brugere. Genvejene fungerer lige med det samme uden konfiguration

Plug and Play-installation

Installationen af K400 Plus går lynhurtigt. Du skal bare slutte den lille Unifying-modtager til en USB-port, og så er du klar.Du kan bruge tastaturmodtageren til at forbinde din computer med op til seks Unifying-enheder

18 måneders batterilevetid

Du glemmer muligvis at dette tastatur har brug for batterier. Du behøver stort set aldrig at skifte batterier. Hvis du bruger tænd/sluk-knappen, kan du forlænge batterilevetiden endnu mere. Batterilevetiden blev uafhængigt testet ved to timers brug om dagen. Den faktiske batterilevetid afhænger af brug, indstillinger, rumtemperatur og andre forhold

Fungerer sammen med flere forskellige styresystemer

Designet til brug med Windows 7, Windows 8, Windows 10 og nyere, Android 5.0 og nyere og Chrome OS

Brugerdefineret fjernbetjening

Du kan bruge K400 Plus som den er eller tilpasse indstillingerne for tasterne og pegefeltet med Logitech Options -softwaren
DKK 299.00Læs mere

Havit Gaming RGB Mechanical Keyboard

Mekanisk skønhed

Så snart du får Havit HV-KB370L koblet til er du ikke i tvivl om, at du har valgt rigtigt. Kombinationen af det robuste design, de mekaniske taster og fuld RGB-belysning giver et utrolig fedt gaming tastatur.

Extreme anti ghosting

Foruden fuld kontrol over RGB-belysningen og multimedietaster får du også anti ghosting på alle 104 taster.

Det komplette set-up

De 12 multimedietaster betyder, at du med Havit HV-KB370L får et gaming keyboard, der også dækker dit behov for hurtig betjening, når du ikke er i ildkamp.
DKK 259.00Læs mere

Corsair Gaming K95 RGB Platinium Mechanical Tastatur

CORSAIR Gaming K95 RGB PLATINUM Mechanical - Tastatur - bagbelyst - USB - Engelsk - USA - nøglekontakt: CHERRY MX Speed - sort
DKK 1,249.00Læs mere

Havit KB235BT Multi-Device trådløst tastatur

Følelsen af kvalitet

De lave taster, den solide konstruktion og en højde på kun 1,78 cm på det højeste punkt giver et helt klar indtryk af kvalitet, som du får fra første gang du lader fingrene glide henover Havit KB235BT-

Ny serie af kontorprodukter fra Havit

Havit har med KB235BT og KB236BT lanceret to nye bluetooth keyboards, der adskiller sig fra de tidligere kontorprodukter fra Havit - der er kælet lidt mere for detaljen, mens prisen stadig er holdt på et meget konkurrencedygtigt niveau.

Brug på op til 3 enheder samtidig

Opnå øget effektivitet på kontoret med Havit KB235BT, hvor du med bare ét tryk på keyboardet skifter mellem dine parrede enheder - opnå fuld kontrol over både PC, smartphone og tablet.
DKK 229.00Læs mere
Back to top