I dag er denne form for computer langt den mest udbredte. Det er ikke kun de studerende, der har glæde af den transportable computer, men også dem, der ofte er på farten og gerne vil kunne arbejde der, hvor de er.

Når du skal vælge en bærbar computer er der en række forskellige ting du skal tage højde for, så du ender med den model, der passer bedst med dine behov. Vi har et stort udvalg, der passer til langt de fleste.

Vælg den rigtige bærbare computer

Når du skal vælge en bærbar, der passer til dine behov. Det kan inddeles i fire kategorier, der alle kan noget forskelligt og som du alle finder i vores udvalg:

  1. En bærbar, der primært skal bruges til at gå på nettet, bruge de sociale medier og måske skrive e-mails og tekster.
  2. En bærbar, der skal kunne lidt mere. Du vil gerne kunne streame på nettet, se film og måske også bruge din computer til lidt let arbejde.
  3. En bærbar, der kan bruge og køre alle de tungere administrative programmer og har hukommelse til at rumme det hele.
  4. En bærbar, der kan det hele. Hvis du ud over det ovenstående også skal kunne bruge mere kreative programmer til redigering af billeder og videoer.

Der er altså stor forskel på, hvad en bærbar computer kan og er udviklet til og derfor er det vigtigt, at du får den helt rigtige, så du bliver 100% tilfreds med din nye maskine.

Bærbar computer til gaming

I dag er der mange børn og unge, der ud over skolearbejdet også bruger den bærbare til gaming. Det kræver en maskine, der kan trække den grafik og alt det der følger med, når der skal spilles med de rigtige gamere. Derfor kræver det også lidt mere af maskinen end det gør, hvis der skal investeres i en bærbar til en, der ikke spiller.

Hvis du tager din gaming alvorligt – eller har et barn, der gør, så skal du helt sikkert være opmærksom på det, når der skal vælges computer og udstyr i ligeså høj grad som alle de andre brugsområder.