Find den helt rigtige harddisk

At have den rigtige eksterne harddisk kan være forskellen mellem, at du mister al din data eller slet ingen, hvis uheldet skulle være ude. Derfor har vi hos Gables samlet de bedste modeller, så du kan sikre den vigtige data på den sikreste og hurtigste måde.

Du kan desuden mærke på din computer, når der ikke er mere eller nok plads tilbage på den. Den bliver langsom. Men fordi de bærbare computere i dag skal være mindre og mindre, bliver de mest moderne modeller leveret med mindre og mindre plads på harddisken. Det betyder, at man hurtigt kan få brug for en ekstern harddisk til ens computer.

Få mere ud af computeren med en ekstern harddisk

Når du vælger at supplere hukommelsen med en ekstern harddisk, får du mere plads på din bærbare og holder den derved hurtig og opdateret til perfektion. Du kan altid finde de data, der ligger på den eksterne harddisk, men de fylder ikke på din computer.

Det betyder, at du uden problemer kan få plads til alle dine billeder, videoer og spil uden risiko for overbelastning.

Vælg den rigtige størrelse

Vi forhandler eksterne harddiske i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer til dine behov. Filer som billeder, videoer og musik er noget, der virkelig fylder på computeren, derfor er det en god ide at overføre dem til en ekstern harddisk til at opbevare dem på.

Hvis det er mange billeder, film og måske også spil, der skal være på harddisken, så kan du vælge en størrelse på 500GB. Er du en af dem, der har rigtig meget på computeren, og vil du gerne være helt sikker på, at der er nok plads, så er 1 eller 2 TB din løsning.