Den erfarne computerspiller kræver en gamer mus

Vil du være ét klik foran dine medspillere, så skal du vælge en gaming mus. For en rigtig gamer er det rette udstyr alfa omega, og her spiller musen en stor rolle. Mange timer går med hånden på musen, og derfor er det først og fremmest vigtigt, at den ligger godt i hånden, bevæger sig uden problemer og har den tekniske snilde, en gamer har behov for.

For en gamer er en gaming mus altid at foretrække i forhold til en almindelig computermus. En gamer mus er nemlig hurtigere og mere præcis, hvilket skyldes det ofte højere antal af DPI, der står for Dot Per Inch. Ofte er ergonomien også bedre, hvilket er en meget vigtig detalje, da mange gamere bruger flere timer foran skærmen og derfor har hånden i den samme position i lang tid.

Find den gamer mus, der passer din smag bedst

Hver en gamer har dog også sine egne præferencer i forhold til mus. Nogle foretrækker en trådløs gamer mus, andre foretrækker mus med ledning. Nogle ønsker, at musen har høje DPI, mens andre hellere vil have en mus med færre DPI. Nogle spiller kun med optiske mus, mens andre sværger til den præcision, en gamer mus med laser giver.

Hos Gables.dk har vi forsøgt at imødekomme alle de forskellige smage og præferencer, der findes blandt gamere med vores udvalg af mus. Så hvad end du er til klassisk stil, mønstre, laser eller høje DPI, så kan du med stor sandsynlighed finde det blandt vores produkter.