Gamer skærme - det vigtigste tilbehør til gameren

Som gamer er der mange komponenter og vigtigt tilbehør, som gør din gaming oplevelse federe og kan hjælpe med at forbedre din performance: Den rigtige computer med en stor processor, som kan trække selv de tunge spil, uden at gå på kompromis med grafikken; den rigtige gamer mus, som reagerer hurtigt og uden besvær, så du ikke oplever nogle delays; den rigtige gamer stol så du føler dig komfortabel og klar til at game i flere timer; det rigtige tastatur, så tasterne føles godt for dine fingre, og med ekstra følsomt touch, så du ikke oplever nogle delays. Men aller vigtigst af dem alle er dén komponent, som også tager tid at finde: Den helt rigtige gamer skærm. 

Hos Gables.dk kender vi alt til vigtigheden ved den helt rigtige gamer skærm, uanset hvilken type PC spil du typisk spiller. Det kan være svært at finde den helt rette skærm til lige netop dit behov for gaming.

Derfor har vi et godt udvalg hos Gables.dk, som dækker de flestes behov, så du kan finde lige netop en skærm, som passer til dit behov. Tænk over hvad du vil have ud af din gamer skærm og hvilken størrelse, du vil finde mest komfortabel - så er du godt kørende!

Hvad du kan få ud af din gamer skærm

Din gamer skærm er den komponent, som kan tage dit gaming og din performance til nye højder.

Din gaming skærm bør skabe den bedst mulige oplevelse for dig, når du gamer, og derfor er det vigtigt at tænke over, hvad du kan få ud af din gamer skærm, når du køber en ny.

Oftest afhænger den bedste skærm til dit gaming af, hvilken type spil du spiller mest. Spiller du spil med fokus på grafikken hvor du gerne vil suges ind i oplevelsen, så er det muligt du helst vil gå efter en 4K Ultra HD gaming skærm med HDR. Her er grafikken fantastik, så du får oplevelsen af at være til stede.

Er du mere til esport, hvor niveauet er højt og reaktionen hurtig, så vil du gerne have en gaming skærm som har en høj opdateringshastighed og lav responstid, så ikke oplever glitches og delays mens du spiller med høj hastighed.

Størrelsen afgør ikke gørelsen

Når du skal vælge din gamer skærm, så kommer det ikke blot an på størrelsen af skærmen. Som beskrevet i forrige afsnit, så handler det i største grad om hvad du kan få ud af din gamer skærm, hvilket hænger sammen med de spil, som du oftest spiller.

Når det er sagt, så er størrelsen også et perspektiv i beslutningsprocessen. Gamer skærme kommer nemlig i mange forskellige størrelser.

De mindre størrelser betyder, at du nogle gange kan risikere, at hele billedet ikke vises på skærmen, hvilket kan forstyrre dit game og din performance. Derfor bør du kun vælge mindre skærme, hvis du spiller PC spil, som oftest ikke har behov for et bred vindue.

En standard størrelse gamer skærm er omkring 22-27 tommer, og er den mest solgte størrelse af gamer skærme.

Denne størrelse har god grafik og passer til alle slags PC spil med få undtagelser. Du kan også gå efter den ekstra store skærm, som starter fra 28 tommer og op.

Her vil vi altid anbefale at købe en kurvet skærm, så du får den maksimale oplevelse fra din skærm. Køber du de helt store skærme, så oplever du oftest at disse vil have muligheden for split screen, så du kan have flere skærme kørende på samme tid. Dette er særligt smart hvis du spiller på et pro niveau eller har behov for at have flere ting kørende på én gang.