Er du seriøs gamer, så ved du også, at det rigtige udstyr kan gøre en stor forskel i forbindelse med din præstation. Skal du sidde mange timer foran skærmen og kunne koncentrere dig fuldt ud, kræver det, at du ikke får ondt, bliver overbelastet eller skal bruge tid på defekt udstyr.

Vi sørger for, at du kan præstere dit bedste, når det er nødvendigt. Vi kan ikke gøre dig til verdensmester, men vi kan hjælpe dig med de optimale muligheder for at give dit all, når du skal game seriøst.

Hvad er forskellen på almindeligt udstyr og gaming udstyr?

Forskellen er, at professionelt gamer udstyr er produceret med gaming i tankerne. Det betyder, at det er fremstillet til at give dig den bedste støtte, den hurtigste reaktionstid og den bedste grafik muligt, så du er helt fremme i skoene, når du sidder foran skærmen.

Hvilket gaming udstyr findes der?

Når du skal spille seriøst, så findes der alt det, du omgiver dig med ved computeren (inklusive computeren selv) i gamingversioner. Alt er udviklet for at hjælpe dig med at uppe dit game til max. Når du sidder i en rigtig gamingstol vil du hurtigt opdage, hvor stor forskel der er på den støtte og siddeposition du oplever her frem for en almindelig kontorstol. Det samme gælder din mus, dit headset og også dit tastatur og din skærm. Alle ting, der er med til at gøre det muligt for dig at præstere dit ypperste.

Start med det vigtigste og udvid derfra

Er du ny på gaming scenen er der en lang liste over ting du kan investere i, for at gøre det lettere, sjovere og mere behageligt at game mange timer i træk.

Som udgangspunkt er stol, gamer mus og headset de vigtigste ting at have. For de er med til at hjælpe dig med at sidde godt, bevæge dig optimalt i spillet og at kommunikere så klart som muligt med dine holdkammerater – uden at din hunds glammen i baghaven eller naboernes fest ryger direkte i mikrofonen.

Find det hele hos os

Vi vil gerne kunne give dig det bedste udvalg af gaming udstyr. Derfor finder du også en lang række af de bedste og mest populære produkter her på siden. På den måde kan du finde alt det, du har brug for på et sted og komme rigtig godt fra start – eller videre, når du ønsker at tage din gaming til det næste level.

Gå aldrig ned på udstyr – level up!