Når du køber en computer, så følger der typisk allerede et grafikkort med, med mindre du selvfølgelig er i gang med at sammensætte din egen stationære computer. Det grafikkort, der følger med i købte computere, er stort nok til den daglige brug af dokumenter, filer og streaming af film af serier.

Men hvis du spiller store spil eller laver videoredigering eller 3D-animation på din computer, så har du måske allerede opdaget, at grafikkortet ikke kan følge med.

Hos os kan du købe grafikkort i forskellige størrelser, så du kan få dine spil eller videoers grafik til at køre gnidningsfrit.

Køb det rette grafikkort

Der er nogle bestemte ting, man skal overveje, når man køber et grafikkort til ens computer. Det hele afhænger af, hvad man har tænkt sig at bruge den til. Den eneste undtagelse for dette er, at man skal huske at købe et grafikkort, der passer ind i computeren.

Derudover er det en god idé at overveje, hvor stort et grafikkort, du ønsker, og hvor meget VRAM du ønsker på dit grafikkort. Selvfølgelig er det klart, at jo større des bedre, og det er selvfølgelig altid en god idé at købe ét, der er lidt større, end det man har brug for.

Men hvis du primært skal bruge din computer til spil, hvor der ikke bliver brugt så meget grafik igen så som Minecraft eller Counter Strike, så er det ikke et meget større grafikkort end det normale, du har brug for, for at køre disse spil.

Et grafikkort der er stort nok

Skal du derimod spille spil på din computer, som har meget grafik, så skal du op i nogle af de større grafikkort. Det kan for eksempel være Open World spil, som er meget detaljeret, så som Skyrim. Desuden skal du være sikker på, at du køber et grafikkort med tilhørende mange VRAM på, så opløsningen også er flot og gnidningsfri.