Få en hurtigere gaming computer med en harddisk

Når du skal game, så er der mange komponenter der afgør, hvorvidt du performer godt. Udover dine egne evner, så er dit tilbehør vigtigt for at sikre, at du har de bedste omstændigheder for dit gaming. Du skal have din gamer computer på plads, det rette tastatur og mus, den perfekte stol og et godt headset for at være kørende.

Men endnu vigtigere er din gamer computers evne til at performe og udføre dens job - at sørge for at du kan game uden problemer. Derfor er det vigtigt at have en god harddisk, som kan styrke hastigheden på din computer, når du downloader dine spil online. 

Hos Gables.dk kender vi til vigtigheden af en god og hurtigt gamer computer, så du ikke har problemer med at loade dit spil, når du er online. Derfor tilbyder vi en lang række harddiske - både almindelige harddiske, eksterne harddiske og SSD harddiske, så du kan vælge præcis den harddisk, der passer til dit behov. 

Traditional harddisk

En traditional harddisk er oftest indbygget i den stationære computer og i nogle bærebare computere, og giver dig en solid hastighed til din computer. En traditional harddisk kan oftest høres, når den har været oppe og køre i et stykke tid, men den fejler ikke på læse- og skrivehastigheden, samtidig med at den leverer data lynhurtigt.

Ved køb af en traditional harddisk skal du være opmærksom på, at modellen passer til netop den computer, som du har, da den skal placeres manuelt i computeren, hvilket kan være svært i nogle tilfælde. Kend din computer godt før du køber en traditional harddisk. 

Eksterne harddiske

En ny og smart måde at store din data og dine games er ved at investere i en ekstern harddisk. Denne harddisk kan kobles til alle devices, oftest via USB porten, og herfra kan du anvende al den ekstra storage, som du har brug for, for at kunne downloade nye spil til din PC.

Det positive ved eksterne harddiske er, at de er lydløse og de er neme at have med sig. De kan købes i mange forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har behov for for at game. 

SSD harddiske

En SSD harddisk er en moderne udgave af den traditionelle harddisk, dog med forbedringer. Hastigheden på en SSD harddisk er hurtigere, leveringen af data er forbedret og så er SSD harddiske lydløse.

SSD harddiske er bygget på flash hukommelse, hvilket er præcis som for eksempel USB-stik og SD-kort. Dette betyder, at kortet er let at sætte i og tage ud af enten din stationære computer eller din bærebare computer. Ligesom ved den eksterne harddisk kan SSD harddiske fås i mange forskellige størrelser, afhængigt af dit behov.

Dit behov afgør din harddisk

Om du skal vælge den ene eller den anden form for harddisk er op til dit behov, når du gamer. SSD harddiske er den moderne udgave, og kan endda også fås i ekstern udgave.

Dette er den mest solgte form for harddisk, simpelthen fordi den kan yde hurtigere læse- og skrivehastighed, den har et forbedret dataleverance og den er lydløs, hvilket gør den perfekt til gamere. Prisen varier også mellem de tre typer.

SSD harddiske er ret efterspurgte, så standard størrelsen er en god deal i forhold til mængden af plads du får. Dog kan du også vælge at investere i mere plads, og simpelthen få endnu hurtigere læse- og skrivehastighed, med en ydereligere forøget dataleverance.

Er du til et mere billigt alternativ så er den traditionelle harddisk et must. Hver dog stadig opmærksom på, at den skal indsættes manuelt i computeren. 

Hos Gables.dk forhander vi alle tre slags harddiske, som alle fås i forskellige størrelser og prisklasser.