Køb dit gamer udstyr her!

Står du og mangler gamer udstyr? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Gables.dk har vi alt inden for gaming verden - lige fra udstyr til den hardcore gamer, til teenageren der spiller mod sine venner. Priserne hos os er kvalitetsbaseret, og vi lever efter mottoet kvalitet frem for kvantitet. Du er derfor sikret topkvalitet inden for gaming verden når du handler hos Gables.dk. Derudover behøver du ikke være en top professionel gamer for at handle hos os - vi har udstyr til alle niveauer og ønsker inden for gamer verdenen. Tjek vores sortiment ud nu!

Gamer skærme -og computere 

Ét af vores bedste kvalitets produkter er vores gamer skærme- og computere. Skærmene er i topkvalitet med LED-skærme, således du får det skarpeste display til når du gamer. Skærmene fås i forskellige designs og størrelser, alt efter hvad du foretrækker at se på, når du gamer. Vores computere er stationære, med kræfter nok til de fleste spil. Vi har både stationære computere velegnet til startende gamere, der blot skal bruge kræfterne til spil som CS:GO og Minecraft, således som stationære computere som har kræfter til langt større spil. Udvalget er derfor bredt, afhængigt af din situation og dine ønsker. 

Alt tilbehør til din computer

Hos Gables.dk stopper vi ikke blot ved gamer computere. Vi sælger også alt tilbehør du kan forestille dig til gaming: Kabler, gamer mus, tastatur, coolers, harddiske, headset, grafikkort, gamer stol og så videre. Oftest tilbyder vi en lang række forskellige brands og designs, så du frit kan vælge det tilbehør, der passer til din smag og dit behov. 

Tablets

Vi udvider vores sortiment, og tilføjer også tablets til vores solgte produkter. Ved at købe en tablet får du det bedste fra en computer og en Smartphone, samlet i én smart indpakning. Tablets har ikke behov for at køre på en lang række apps som en telefon har, da den ikke skal kunne ringe eller kunne sende sms beskeder. Kapaciteten på en tablet kan derfor bruges anderledes. Derudover er den heller ikke afhængig af en mus eller et tastatur, så en tablet er mere fleksibel at have med sig end en computer. Hver opmærksom på at en tablet ikke kan gå ind og erstatte en computer, da styresystemmet ikke har samme kapacitet som en computer. Til gengæld er en tablet perfekt til at surfe på nettet, høre musik, se film, spille online, læse nyheder og bøger og til at følge med på sociale medier. 

Andre multimedie produkter

Udover vores gaming sortiment og kommende tablet sortiment kan Gables.dk også tilbyde en lang række andre multimedie produkter, såsom kameraer, mobiler, printere og TV. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så du nemt og effektivt kan købe de produkter, som du går og mangler i din hverdag. Indtil nu har vores fokus været på gamer udstyr, og dette er også en produk kategori vi er særligt stolte af, men vi udvider stødt og roligt, det seneste nye værende vores tablets. 

Vores service hos Gables.dk

Vi er en 100% online webshop, med fuld fokus på gamer udstyr og multimedie produkter. Vores kundeservice er derfor også 100% online, med spørgsmål og forespørgsler via mail. Vi tilbyder ingen telefonisk support - til gengæld garanterer vi den bedste service og de korrekte svar over mail. Skulle du derfor have spørgsmål angående vores produkter, eller havde brug for hjælp eller support til ét af vores produkter, så tøv ikke med at skrive til os. Vi ved en masse om gamer udstyr, computere og tablets, og vi er ivrige efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så du får købt det helt rigtige udstyr til dig.