Lyden i et fladskærms-TV er ikke den bedste. Der er ikke ret meget plads i det til også at rumme den gode lyd. Derfor kan det være en god løsning at installere en ekstern højtaler i form af en soundbar under dit fjernsyn. Så får du virkelig god lyd.

Den komplette lydoplevelse

Med en soundbar får du stor biograflyd hjemme i stuen. Det betyder, at du får alle lyd-nuancerne med, hvilket i høj grad opgraderer din oplevelse af film, udsendelser, musik og så videre.

Få den helt store filmlyd til at supplere dine visuelle oplevelser med soundbarens 3.0-lyd.

Så vil du aldrig mere savne TV’ets egen lyd.

Vælg evt. en model, der har streaming. Så får du samtidig et godt lydanlæg - det er en fin og smart kombination af flere enheder i en.

En soundbar kan bruges til flere enheder

Det er ikke kun lyden på dit fjernsyn, der kan forbedres betydeligt. Det kan lyden på nogle af dine andre enheder også blive.

Du kan nemlig også bruge den til at høre musik på eller til at køre lyden til dine spil på.

Nogle soundbars har en integreret radio, nogle fås med streaming og er dermed et glimrende musikanlæg og nogle har du mulighed for at fjernbetjene således, at der kan være lyd i andre rum i huset.

Lækkert design

De fleste soundbars kommer i et delikat design. De placeres under fjernsynet, og subwooferen placeres i en reol eller på gulvet for den ultimative lyd.

Nogle modeller har et markant og firkantet look, andre er afrundede og bløde i stilen. Det er et spørgsmål om smag og behag, hvad man foretrækker.

Alt i alt har systemet et lækkert look – uanset hvilken model du vælger. På den måde får du både lækker lyd og lækkert design på en gang.