Intern eller ekstern SSD harddisk?

De fleste nye bærbare computer er født med en indbygget SSD harddisk. Er din computer ikke fra start af udstyret med en, så kan du tilføje den eksternt via et kabel.

De eksterne harddiske fås i flere forskellige størrelser og til forskellige priser. Hvis du ved, at du har brug for lynhurtig trafik til tunge filer eller lignende, så kan du lige så godt vælge en, der kan matche dit behov også på længere sigt.

Hvad kan en SSD harddisk?

Først og fremmest kan den få din computer til at arbejde virkelig hurtigt, også selv om det drejer sig om noget ret tungt. Harddisken arbejder lydløst, men stabilt og hurtigt. En SSD harddisk bygger – lige som et USB-stik og et SD-kort på flash hukommelse.

Har du en ældre PC, som du gerne vil have til at arbejde hurtigere, så kan du forsyne den med en SSD harddisk, og du vil kunne mærke en markant forskel i driften og i hurtigheden. Især den type SSD, der kan kobles direkte til computeren via et PCI Express-porten kan give dig en mærkbar hurtigere hastighed end øvrige typer.

SSD på farten

Med en ekstern SSD harddisk har du også mulighed for at have den med, når du er på farten. Den fylder ikke alverden, og den er lige til at koble til din bærbare computer. Hvis du har vænnet dig til den høje hastighed, er det jo rart at have den med, når du ikke lige sidder derhjemme.

Vi udbyder også SSD harddiske, der er gjort stødsikre. Det betyder, at den kan holde til at blive transporteret rundt omkring og endda tåle at ryge på gulvet, uden at det betyder noget for driftssikkerheden.

Nogle af disse eksterne harddiske er temmelig små, selv om deres effektivitet er fin. Den lille størrelse gør den endnu nemmere at have med sig.

Sikkerhed på SSD

Nogle af de eksterne SSD harddiske, som vi udbyder, har en indbygget krypteringssoftware. Dette betyder, at ingen ud over dig selv kan få adgang til dine data. Du bør som altid, når det drejer sig om din PC tænke på at sikre dig bedst muligt. Også når du arbejder med en ekstern harddisk.